Slik bruker du CleanCup

Er det første gang du bruker CleanCup? Denne komfortable, praktiske lille tingen kan virke litt styrete i starten, men så fort du får dreisen på det, revolusjonerer den mensen din. Her har du en illustrert guide for å hjelpe deg i gang med bruken av CleanCup!

Steg 1 – steriliser CleanCupen

Kok opp vann i en kasserolle. Vent til vannet koker med store bobler før du legger oppi CleanCupen, slik at den ikke synker til bunnen i den varme pannen. La koppen koke i 3-5 minutter før du tar den ut.

Steg 2 – rene hender

Det er viktig at du starter med rene hender når du skal sette inn CleanCup. Vask hendene med varmt vann og såpe før du skal sette den inn.

Steg 3 – brett koppen

Plasser en finger på toppen av koppen, og dytt kanten ned og inn i koppen, slik at du får et triangel. Dette gjør tuppen på koppen mindre å sette inn!

Steg 4 – sett inn CleanCupen

Finn en behagelig stilling når du skal sette inn CleanCup. Noen liker å sitte på huk, andre blir sittende på toalettet, eller står med det ene beinet på toalettkanten. Du lærer etterhvert hva som funker best for deg! Slapp av i musklene så godt du kan, og forsiktig dytt koppen horisontalt inn i skjeden. Det kan være lurt å tenke at du skal dytte den litt bakover (mot ryggraden), ikke rett oppover.

Steg 5 – ta den ut

Du kan bruke CleanCup i opptil 12 timer før du tar den ut, tømmer, skyller og setter inn igjen. Klyp rundt koppen når du skal ta den ut, slik at du bryter undertrykket, og trekk den ut.

CleanCup Menskopp

Er du klar for en bedre mens? CleanCup Menskopp gir deg trygg og komfortabel mensbeskyttelse, mens du nailer hverdagen din som vanlig! Den er unikt designet for å være mer komfortabel, og er den første menskoppen som produseres i Norge. Du må velge størrelse og fasthet på koppen. Begynn med Medium/Fast, hvis du ikke vet hva du skal velge. Du kan også lese guiden Slik velger du størrelse og fasthet.

Velg størrelse:

Kort

For deg med lav cervix

Medium

For deg med normal blødning

Stor

For deg med kraftig blødning og høy cervix

Velg fasthet:

Myk
Fast

Antall

CleanCup Menskopp

990 kr

Nullstill
Kjøp nå med
Varenummer: I/A Kategori:

Beskrivelse

Er du klar for en bedre mens? CleanCup Menskopp gir deg trygg og komfortabel mensbeskyttelse, mens du nailer hverdagen din som vanlig! Den er unikt designet for å være mer komfortabel, og er den første menskoppen som produseres i Norge.

Du må velge størrelse og fasthet på koppen. Begynn med Medium/Fast, hvis du ikke vet hva du skal velge. Du kan også lese guiden Slik velger du størrelse og fasthet.

Tilleggsinformasjon

Størrelse

Liten, Medium, Stor

Fasthet

Myk, Ekstra myk, Fast