facebook_pixel

Hvordan velge mellom myk og fast CleanCup?

Alle menskopper er myke, fordi de er designet til å være komfortable inne i vagina i opptil 12 timer av gangen, gjennom hele mensen din. Likevel spørsmål om akkurat hvilken fasthet man liker, helt individuelt. Derfor kommer CleanCup menskopp i to fastheter, sånn at du kan velge den du er mest komfortabel med. 

Her kommer det en liten forklaring på de to fasthetene på CleanCup. Ha gjerne i bakhodet at dette kun er veiledende, og vil variere fra kvinne til kvinne.

CleanCup fastere

Det kan være lettere for de som er nye brukere av menskopp å begynne med en fastere variant. Fordelen med en fastere CleanCup, er at den gjerne åpner seg lettere når du setter den inn i skjeden. Den kan være litt vanskeligere å brette hvis man foretrekker en komplisert brettemåte, men det betyr jo også at den vil «poppe» åpen lettere når du setter den inn.

Noen opplever også at den fastere versjonen sitter bedre i skjeden, og at den ikke kjennes som at den siger ned mot skjedeåpningen. Dermed kan den være et bedre alternativ for de som er veldig aktive. Noen velger å ha flere menskopper med forskjellige fastheter, slik at de kan bruke den fastere når de f.eks. skal drive med styrketrening, og en mykere kopp ved andre aktiviteter.

CleanCup mykere

Hvis man er sensitiv i området rundt skjedeåpningen, så kan det være lurt å gå for en mykere menskopp. Hvis du har brukt menskopp før, og har kjent at du har blitt øm av å sette inn eller ta ut koppen din, så kan det være lurt å prøve seg på en mykere menskopp. Når du setter inn den mykere CleanCupen, så kan det hende du må bruke henda til å hjelpe den med å åpne seg helt. Det er viktig at koppen åpner seg helt, slik at du ikke får lekkasjer.

Mange lurer også på hvilken størrelse de skal velge. Les mer om CleanCup sine størrelser her. 

Bestill CleanCup!