facebook_pixel

Les Elines erfaring med CleanCup

Har du vurdert å teste CleanCup, men ikke tatt steget enda? Jeg vet at flere ønsket å lese erfaringer gjort av CleanCup-kunder. Spurte på CleanCups Instagram om noen kunne tenke seg å svare på noen spørsmål, og det var det flere som kunne! Her kan du lese Eline sine erfaringer med CleanCup.

Hvilke tanker og forventinger hadde du før du prøvde CleanCup?

Jeg oppdaget på Instagram at det var noe som het menskopp og lurte lenge på dette. Virket litt rart, men likevel kom jeg til at jeg ønsket å prøve først og fremst for miljøgevinsten. Tok fortsatt litt tid før jeg tok steget og bestilte en CleanCup. Da den var i boks var jeg rett og slett spent og nysgjerrig på å komme i gang. Tenkte vel på dette som litt rart og ekkelt i forkant, men det er jo så langt fra det:-)

Hva har overrasket deg mest etter at du begynte å bruke den?

Den er praktisk og jeg glemmer at jeg har mensen. Jeg synes jeg har mindre menssmerter, natten er behagelig, slipper å tenke på lekkasje. Og man blør mye mindre enn man tror.

Hva anser du som den største fordelen med å bruke CleanCup?

Frihet, renslig, ikke illeluktende som bind/tamponger. Greit å slippe å måtte finne en søppelbøtte når du er borte på besøk.

Har du et tips til de som har vurdert å teste CleanCup, men ikke tatt steget?
Anbefaler virkelig å prøve! Man må bare venne seg til sette inn/ta ut – det kan virke litt voldsomt. CleanCup er det beste kjøpet jeg har gjort på evigheter.

Bestill CleanCup