facebook_pixel
  • Gratis frakt
  • Tilgjengelig for forhåndsbestilling
  • Fornøydgaranti

Hvorfor CleanCup

Det er så mange fordeler med å bruke menskopp. Her kan du lese mer om fordelene med CleanCup, i denne oversiktlige listen. Ganske overbevisende, om vi får si det selv.

Det er mer komfortabelt

Frister det med en hverdag hvor du kan glemme helt at det er den uka? Når menskoppen sitter riktig, skal du ikke kjenne at den er der i det hele tatt. Med tanke på at den bare trenger å tømmes 2-3 ganger om dagen, og at du slipper en tampongtråd som henger ut av skjeden, slipper du for det meste å forholde deg til mensen. Det digger vi!

Du sparer penger

(som du kan bruke på noe mye morsommere enn mensen)

Vi vil egentlig ikke tenke på hvor mye penger vi brukte på bind, tamponger og truseinnlegg hver måned før vi oppdaget menskopp, men det var i alle fall ganske mye.

Et raskt regnestykke, hvor vi er konservative og går utifra billige tamponger og lavt forbruk av disse, gir oss en kostnad på mer enn svimlende 10 000,-!  Les mer om regnestykket her.

Mer praktisk

Aldri mer stå på et offentlig toalett og tenke «shit, jeg som var sikker på at jeg hadde en tampong igjen i veska!»

Spar miljøet

Menskoppen varer mange år, ikke noen timer. Gjennomsnittskvinnen bruker rundt 10 000 engangsprodukter som bind eller tamponger i sitt liv. Det er blir det mye papp- og plastavfall av.

Veldedighet

Vi har spart det beste til sist. For hver solgte menskopp, donerer vi nemlig en menskopp til noen som trenger det.

nb_NONorsk bokmål