facebook_pixel

Hva er det som er unikt med CleanCup menskopp?

Det er flere ting ved CleanCup som gjør den til en helt unik menskopp. Målet med å lansere en helt ny og unik menskopp, var nettopp å tilby en kopp som var mer tilpasset kroppen vår. Det har jeg og mine dyktige samarbeidspartnere hos Hugo, jobbet målrettet for i flere år. 


Koppen er for det første asymmetrisk. Vaginaen vår er ikke rett, så hvorfor skal koppen være det?! Den asymmetriske formen, gjør at koppen naturlig setter seg mer riktig og komfortabelt i skjeden.

I tillegg har CleanCup en boblete form. Tanken bak dette er at den skal sitte bedre på plass, fordi den vil hvile bedre på muskulaturen i bekkenbunnen.

Svært mange klipper av stilken på menskoppen sin, fordi den kjennes ubehagelig. Derfor har vi jobbet grundig med å utvikle en helt unik stilk, som er tynn og myk. Tilbakemeldingene på dette har hittil vært supre, og flere av brukertesterne har oppgitt at de ikke trengte å klippe av stilken på CleanCup.

CleanCup kopper i tre størrelser, liten, medium og stor, og to fastheter. Alle kropper er forskjellige, derfor trenger vi flere valgmuligheter for å finne vår perfekte match! Den lille koppen er spesielt designet for å passe de som har lav livmortapp (lav cervix). Den rommer omtrent like mye som medium, men den er kortere.

Les mer om hvordan utviklingsprosessen var

Slik ble CleanCup menskopp utviklet