facebook_pixel
  • Gratis frakt
  • Tilgjengelig for forhåndsbestilling
  • Fornøydgaranti

CleanCup flytter produksjonen fra Kina

Du la kanskje merke til at nye CleanCup er tilgjengelig for forhåndsbestilling?

Korona stakk kjepper i hjulene for mange kule prosjekter CleanCup hadde på gang. Jeg mistet flere viktige samarbeid. Jeg hentet produktene hjem fra lager for å sende dem ut selv igjen. Jeg sparte penger, og tenkte nytt.

Det ble også året jeg bestemte meg for å flytte produksjonen av CleanCup nærmere Når du bruker en menskopp, har du den inni deg i timevis av gangen. Det skal være så trygt som det kan være. Det har lenge vært ambisjonen min å få til produksjon i Europa, og endelig fant jeg den perfekte produsenten!

Jeg har vært innom fabrikken flere ganger for å vurdere prøvestøp av nye CleanCup.

Ved å flytte produksjonen mer lokalt, blir CleanCup mer bærekraftig. Det kutter nemlig mange transportledd.

Det viktigeste er at produksjonsprosessen er bra

Altså, produksjonsprosess er et kjedelig ord, men sjelden er den viktigere enn med produkter du skal ha inne i kroppen din i timesvis av gangen.

Forhåndsbestiller du CleanCup nå, får du en menskopp av høy kvalitet! 🩸

Du støtter også en norsk gründer og bedrift, og du støtter alt det bra CleanCup skal gjøre for menstruerende, i Norge og verden.

«Hvis jeg bestiller nå, når kommer den?»

Forhåpentligvis tidlig i Q2 2023. Men det ærlige svaret? Jeg er ikke sikker. Så fort vi har finansieringen vi trenger, kan vi bestille støpeformer og produksjon. Det tar 10-12 uker å lage støpeformene, og etter det tar det 2 uker å lage produktene.

nb_NONorsk bokmål