facebook_pixel

Bidra til Ugandaprosjektet!

Etter å ha vært gjest på Ekko i P2 sin episode om hvordan koronakrisen har gjort det vanskeligere for kvinner å håndtere sin menstruasjon på en trygg måte, og Redd Barna hadde en sak i magasinet sitt om prosjektet vårt i Uganda, har jeg fått mange spørsmål om det er mulig å bidra til prosjektet selv om man ikke trenger en CleanCup menskopp selv. Svaret er JA, tusen takk og HURRA!

For hver solgte donerer jeg bort en menskopp til Redd Barna, som deler dem ut til skolejenter i Uganda. Alle som bestiller en CleanCup, bidrar til dette arbeidet. Dersom du vil bidra selv om du ikke trenger/vil bestille en CleanCup menskopp, så kan du selvfølgelig det.

Bidra økonomisk

Den letteste måten å bidra økonomisk til prosjektet er å vippse til #515019 (CleanCup AS på stedet), og merke innbetalingen med donasjon. Vippser du kr. 369, bidrar du til å gi bort to menskopper, vippser du kr. 738 bidrar du med fire, og så videre. Dersom du ønsker å bidra med en større sum, kan du kontakte meg på e-post: lene@cleancup.no, så kan vi snakke om hvordan det kan løses.

Spre ordet!

Hvis du synes arbeidet med dette prosjektet er bra og viktig, er noe av det aller viktigste du kan bidra med, nettopp å snakke om prosjektet! Del innlegg og informasjon i sosiale medier, fortell venner og bekjente (og journalister!) om prosjektet, og på den måten kan prosjektet vokse seg enda større i fremtiden.

Tusen takk for at du vil være med på dette arbeidet.